About me

Hiiiiii!

 

Welkom op mijn website; zoals je misschien al geraden hebt, ik ben Nikki, geboren en getogen in Engeland!

 

Als jong meisje volgde ik mijn moeder naar de schoonheidssalons. Ik hield van de sfeer en de manier waarop de schoonheidsspecialistes de tijd namen om mijn moeder er op haar best uit te laten zien en zich goed te laten voelen. Ik vond het proces altijd fascinerend en het stimuleerde mijn drang om de wellness-industrie in te gaan. 

 

Nadat ik van school kwam, studeerde ik 3 jaar als schoonheidsspecialiste, gevolgd door een media make-up opleiding, die mijn liefde voor de industrie naar een hoger niveau tilde. Na het afronden van mijn studie kreeg ik een fulltime baan in een 5-sterren  Wellness Spa, waar ik therapeutische technieken leerde en mijn vak aanscherpte. 

 

Ik wist toen al dat dit het begin was van iets geweldigs en ik heb jaren besteed aan het perfectioneren van de technieken die ik kon gebruiken tijdens wellness massages en gezichtsbehandelingen, zodat mijn klanten zich als een nieuwe versie van zichzelf zouden voelen.

 

Tijdens dit alles werd ik verliefd - op een Nederlandse jongen! Liefde op lange afstand is niet gemakkelijk,  dus in 2010 namen we de spannende beslissing dat ik naar Nederland zou verhuizen! We hebben de eerste jaren van ons huwelijk besteed aan het opvoeden van onze twee geweldige kinderen, maar toen de kinderen eenmaal naar school gingen, besloot ik dat het tijd was om mijn horizon weer te verbreden. 

 

Ik ben nooit gestopt met het voelen van de aantrekkingskracht van de schoonheidsindustrie en wist dat ik terug moest in de fast lane, dus ik ging aan de slag met het bestuderen van verschillende huidverbeteringstechnieken, bracht mezelf up-to-date met de nieuwste trends in de schoonheidswereld en begon (en nu geslaagd!) met een Sport Massage & EHBO cursus!

 

En toen kwam Nikki's Skin & Body Studio in Sneek! Mijn eigen salon! In mijn studio bied ik de behandelingen aan waarvan ik het meest hou, gebruik technieken die ik door de jaren heen heb ontwikkeld en vaardigheden die ik onderweg heb opgepikt om ervoor te zorgen dat u verfrist, verkwikt, en ontspannen weggaat! 

 

Ik hoop je snel te ontmoeten in mijn studio & let’s be friends on Instagram!