About me

Hiii!

 

Welkom op mijn website; zoals je misschien al geraden hebt, ik ben Nikki, geboren en getogen in Engeland!

 

Als jong meisje volgde ik mijn moeder naar de schoonheidssalons. Ik hield van de sfeer en de manier waarop de schoonheidsspecialistes de tijd namen om mijn moeder er op haar best uit te laten zien en zich goed te laten voelen. Ik vond het proces altijd fascinerend en het stimuleerde mijn drang om de wellness-industrie in te gaan. 

 

Nadat ik van school kwam, studeerde ik 3 jaar als schoonheidsspecialiste, gevolgd door een media make-up opleiding, die mijn liefde voor de industrie naar een hoger niveau tilde. Na het afronden van mijn studie kreeg ik een fulltime baan in een 5-sterren  Wellness Spa, waar ik therapeutische technieken leerde en mijn vak aanscherpte. 

 

Ik ben nooit gestopt met het voelen van de aantrekkingskracht van de schoonheidsindustrie en wist dat ik terug moest in de fast lane naar de geboorte van mijn 2 kinderen, dus ik ging aan de slag met het bestuderen van verschillende huidverbeteringstechnieken, bracht mezelf up-to-date met de nieuwste trends in de schoonheidswereld en begon (en nu geslaagd!) met een Sport Massage & EHBO cursus!

 

En toen kwam in 2021 Nikki's Skin & Body Studio in Sneek! Mijn eigen salon! In mijn studio bied ik de behandelingen aan waarvan ik het meest hou, gebruik technieken die ik door de jaren heen heb ontwikkeld en vaardigheden die ik onderweg heb opgepikt om ervoor te zorgen dat u verfrist, verkwikt, en ontspannen weggaat! 

 

Ik hoop je snel te ontmoeten in mijn studio & let’s be friends on Instagram!